Powerdag voor vrouwelijke startende ondernemers

Inspirerende dag voor startende ondernemers, georganiseerd door Vrouw en Passie.

Met wat lichte vooroordelen over een bijeenkomst met alleen maar vrouwen liep ik gisteren het gebouw van Seats2Meet binnen.

“Vind ik dit wel leuk? Wat van typetjes lopen hier rond? Toch niet alleen “webshopdames” en “vriendinnengroepjes” hoop ik?
En “Oei, pas IK hier wel bij?”. Drempel…drempel…drempel!

Gelukkig viel dat reuze mee!

Een sprankelende inleiding door Lisa van Smart&Sexy brak het ijs. Daarna volgden boeiende lezingen en workshops zoals “De weg naar Free Publicity” van Janneke van Heugten, een vakvrouw op het gebied van “zichtbaarheid in de media”.

“YOU CAN NOT BE WHAT YOU CAN NOT SEE”, simpel en doeltreffend lijkt me.

Al met al, veel talentvolle vrouwen om me heen. Dit sterkt me in de overtuiging dat mijn gloednieuwe onderneming TALENT-OP-1 past binnen de positieve benadering van vele vrouwelijke startende ondernemers. Een echte POWERDAG!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.